fbpx Skip to main content

Плазмолифтинг

Нашите услуги

Плазмолифтинг

Мезотерапия може да се прави със собствена плазма, извлечена от кръвта на пациента. Тогава тя се нарича плазмолифтинг, плазмотерапия, вампирски лифтинг или плазмолифт. В плазмата се съдържат биологично активни вещества като аминокиселини, витамини, минерали, ензими и растежни фактори, които подпомагат клетъчното възстановяване. Кожата изглежда изгладена, по-стегната и еластична. Тенът е изравнен, а фините бръчици са намалени. Може да се прилага при всички възрастови групи и да се комбинира отлично с други процедури. Подходящи зони за приложение са: лице, шия, деколте, скалп (при косопад).

Какво е плазмолифтинг и за какво се използва?

Плазмолифтингът, предлаган и във Варна, представлява иновативна медицинска процедура, която използва собствената плазма на пациента за подобряване на здравето и външния му вид. Тази техника се основава на принципа на регенеративната медицина и се прилага успешно в различни области на медицината, включително в естетичната и стоматологичната хирургия.

Процедурата плазмолифтинг, цените на която са конкурентни, започва с вземане на малко количество кръв от пациента. Тази кръв се центрофугира, за да бъде отделена плазмата от кръвните клетки. Получената плазма съдържа богато количество активни вещества, които са ключови за регенерацията и заздравяването на тъканите.

В дерматологията и в козметичната хирургия плазмолифтингът се използва за редуциране на бръчки, подобряване на текстурата и тонуса на кожата, както и за стягане и освежаване на лицето. Плазмолифтингът, цените на който са в отлично съотношение с качеството на процедурата, подобрява текстурата и еластичността на кожата и стимулира производството на колаген. Тази процедура е ефективен начин да се постигне младежки и свеж външен вид без необходимостта от хирургични намеси. Освен това тази процедура се използва и за възстановяване след хирургични интервенции.

Вижте повече:

Плазмолифтингът, цените на който са достъпни, е безболезнен, изключително безопасен, тъй като използва собствени биологични материали на пациента, намалява риска от отхвърляне и минимизира възможните странични ефекти. Плазмолифтингът, който се прави и във Варна, представлява иновативен начин за подобряване на здравето и красотата и е все по-широко приет в медицинската и естетичната област. Днес се предоставят професионални услуги по плазмолифтинг на добри цени от висококвалифицирани и опитни специалисти, гарантирайки най-добрите резултати и грижа за здравето и красотата на клиентите.

 

Цени на плазмолифтинг

Плазмолифтинг 1

Плазмолифтинг – конкурентни и достъпни цени

Плазмолифтингът представлява иновативна и много ефективна процедура за подмладяване и подобряване на външния вид и здравето на пациентите и тази услуга става все по-достъпна благодарение на разумните цени за плазмолифтинг, предлагани във Варна.

Едно от големите предимства на процедурата е, че тя използва собствената плазма на пациента, което намалява разходите за биологични материали и води до по-конкурентоспособни цени на плазмолифтинга. Този фактор прави плазмолифтинга достъпен за по-широката аудитория, включително за хората, които не могат да си позволят скъпи процедури, но държат да изглеждат добре.

Също така процедурите по плазмолифтинг, предлагани във Варна, са обикновено минимално инвазивни и не изискват дълго възстановяване, което също допринася за по-ниските разходи и съответно – по-ниски цени на плазмолифтинга. Пациентите могат бързо да се върнат към ежедневните си дейности без значителни прекъсвания.

Все повече клиники и стоматологични практики предлагат плазмолифтинг на конкурентни цени, което прави тази иновативна процедура достъпна за повече хора, които желаят да подобрят външния си вид и здравето на достъпни цени. Плазмолифтингът представлява изключителна възможност да се насладим на ползите от новаторската технология, при това без да натоварваме бюджета си с непосилни цени. Плазмолифтингът е естественият и бюджетен вариант.

Мнения за плазмолифтинг

Плазмолифтинг 2

Плазмолифтинг – редуцира бръчките и тонизира кожата

Отзивите и мненията за плазмолифтинга от хора, които са се подложили на процедурата, обикновено са положителни. Плазмолифтингът става популярен не само заради своите естетични предимства, но и заради многобройните медицински ползи, които предоставя.

Пациентите, подложили се на плазмолифтинг, споделят, че още след първата процедура забелязват по-младия и свеж вид на кожата си. Бръчките се редуцират, текстурата и тонусът на кожата се подобряват, а цялостното лице изглежда по-младо и по-здравословно. Сред мненията за плазмолифтинга преобладават тези, че процедурата ни предоставя красив и подмладен вид, който изглежда съвсем естествено.

Пациентите оценяват и безопасността на плазмолифтинга в сравнение с други разкрасителни процедури, тъй като плазмолифтингът използва собствени биологични материали на организма, намалявайки риска от отхвърляне и странични ефекти. Не на последно място сред предимствата на процедурата са и достъпните цени на плазмолифтинга.

Общо взето отзивите за плазмолифтинга подчертават неговата ефективност и разнообразните медицински и естетични предимства, които предлага. Тази процедура получава все по-голямо признание и популярност сред тези, които търсят иновативни решения за подмладяване и подобряване на своя външен вид и здраве.

Плазмолифтинг на лице

Плазмолифтинг 3

Плазмолифтинг – естествен външен вид след процедурата

Плазмолифтингът на лице представлява революционен метод за подмладяване и подобряване на външния вид на кожата. Тази процедура, както вече стана ясно, използва собствената плазма на пациента, като извлича богатите на активни съставки компоненти и ги прилага върху кожата на лицето. Предимствата на плазмолифтинга на лицето в сравнение с други процедури са много:

  1. Естественост: Плазмолифтингът не използва чужди вещества и се базира на природните процеси на организма. Това осигурява напълно естествен външен вид след процедурата.
  2. Минимални странични ефекти: Поради използването на собствената плазма на пациента рискът от алергични реакции и други странични ефекти е минимален.
  3. Стимулиране на колагена: Плазмолифтингът стимулира производството на колаген, което подобрява текстурата, еластичността и тонуса на кожата с времето.
  4. Минимално инвазивно: Този метод е много по-малко инвазивен от хирургичния лифтинг и не изисква оперативни намеси. Това означава по-малко време за възстановяване и по-малко дискомфорт за пациента.
  5. Дълготрайни резултати: Плазмолифтингът предоставя дълготрайни резултати, като ефектът може да се запази до година след процедурата.

Иначе казано, плазмолифтингът на лице представлява сигурен и ефективен начин за подмладяване и подобряване на външния вид, като предлага редица предимства в сравнение с други процедури. Този метод се превръща във все по-популярен избор за тези, които искат да се радват на младежки и свеж външен вид, без да прибягват до инвазивни хирургични процедури.

Мерки за безопасност след плазмолифтинг

Плазмолифтинг 4

Плазмолифтинг – спазвайте лекарските указания след процедурата

След провеждането на процедура по плазмолифтинг на лице е изключително важно да се спазват определени мерки за безопасност, за да се гарантира успешното възстановяване и постигането на най-добрите резултати. Сред препоръките към пациентите е това да се избягва директна слънчева светлина, защото тя може да предизвика нежелани реакции, възпаления и хиперпигментация. След плазмолифтинг трябва да се вземат мерки за предпазване от директна слънчева светлина като шапки и кремове с висок слънцезащитен фактор. Същевременно трябва да се поддържа и добро ниво на хидратация в организма.

Друга важна препоръка на специалистите към пациентите е след плазмолифтинг да не бързат да се подлагат на други козметични процедури за лице. Трябва да се даде време на кожата да се възстанови и да усвои активните съставки, приложени по време на процедурата. Трябва да се избягват и масажите и по-агресивните козметични продукти непосредствено след плазмолифтинг на лице.

Винаги трябва да се следват стриктно инструкциите и препоръките на лекаря или дерматолога, който е извършил процедурата. Те ще ни предоставят подробни указания относно грижите след плазмолифтинг. Спазването на тези мерки за безопасност е от съществено значение за успешното и безпроблемно възстановяване след плазмолифтинг на лице. Пациентите трябва да се консултират със своя лекар или дерматолог, ако имат каквито и да е въпроси или притеснения относно грижата след процедурата плазмолифтинг на лице.

 

Какво е плазмолифтинг и за какво се използва?

Цени на плазмолифтинг

Мнения за плазмолифтинг

Плазмолифтинг на лице

Мерки за безопасност след плазмолифтинг