fbpx Skip to main content

Мезотерапия

Нашите услуги

Мезотерапия

Мезотерапията е уникален метод за внасяне на хидратиращи и спомагащи колагеновия синтез елементи в кожата. Инжектират се различни витамини, минерали, микроелементи, хиалуронова киселина, колаген или техни коктейли. Подобрява се кръвообръщението и се стимулира регенерацията на кожата. В резултат кожата излежда гладка, сияйна и младолика.

Какво представлява мезотерапията, предлагана във Варна?

Мезотерапия, която се предлага във Варна, се нарича процедурата, при която кожата се подхранва в дълбочина чрез инжектиране на различни витамини, минерали и микроелементи, хиалуронова киселина и колаген, както и комбинации от тях. Има различни видове мезотерапия във Варна, цените на които са разумни, в зависимост от целта, с която се провежда процедурата – за хидратация на кожата в дълбочина, за стягане на кожата, за коригиране на фините линии по лицето, за третиране на тъмните кръгове под очите, за овладяване на подпухналото лице или просто за тонизиране – всичко това може да бъде постигнато чрез мезотерапия във Варна. Мезотерапията във Варна е напълно безопасна, здравословна и естествена процедура, която е прекрасна алтернатива на оперативния лифтинг и стягане на кожата на лицето и шията, а и в други зони на тялото. Мезотерапията, предлагана във Варна, е подмладяваща процедура, която може да замести оперативните процедури за разкрасяване.

Вижте повече:

Как работи мезотерапията, предлагана във Варна?

Мезотерапия Варна 1

Мезотерапия Варна – за жизнена и здрава кожа

Мезотерапията, провеждана във Варна, е инжектирането на различни активни съставки в кожата на лицето и тялото с помощта на специални тънки игли. Тези активни съставки, които участват в провежданата мезотерапия във Варна, най-често включват витамини, минерали и хиалуронова киселина. Хиалуроновата киселина се произвежда естествено от организма ни и има много важна, ключова роля за това кожата ни да е хидратирана и да изглежда млада и свежа. При мезотерапията във Варна, цените на която варират според типа, се цели не толкова мигновен изглаждащ и подмладяващ ефект, колкото трайното възвръщане на жизнеността на кожата – по това се различава мезотерапията във Варна с хиалуронова киселина от хиалуроновите филъри. Чрез мезотерапията, правена във Варна, се възобновяват запасите на организма от хиалуронова киселина и се подтиква нейното производство. Стареенето на кожата най-често се дължи на факта, че организмът ни не произвежда хиалуронова киселина в големи количества и за да я поддържаме млада и стегната, е необходимо да си ги набавим от външен източник – чрез мезотерапия, предлагана във Варна например.

Предимства на мезотерапията във Варна при третиране на бръчки

Мезотерапията във Варна, цените на която са конкурентни, се използва успешно в борбата с бръчките. Дори често първият ефект, който се забелязва от пациентите, е именно заличаването на бръчки с мезотерапия, проведена във Варна, цените на която са в добро съотношение с качеството. Това се дължи на факта, че при мезотерапията във Варна се работи с хиалуронова киселина, която не само запасява кожата с нужните количества, но и стимулира естественото ѝ производство в организма – затова резултатите от мезотерапия във Варна са трайни. Само след няколко процедури по мезотерапия във Варна, цените на която си заслужават, могат да се забележат и цялостните резултати – освен заличаването на бръчките се сдобиваме и със здрава, сияйна, жизнена и стегната кожа на лицето, която излъчва свежест и младост.

Мезотерапия Варна 2

Мезотерапия Варна – за млада и стегната кожа

Предимствата на третирането на остаряваща кожа с бръчки с мезотерапия във Варна, а не с оперативен лифтинг или друг тип инвазивна терапия са много, но на първо място е безопасността. Мезотерапията, предлагана във Варна, е напълно безопасна в сравнение с оперативните намеси и няма странични ефекти. Мезотерапията във Варна, цените на която си струват, е един от най-здравословните и натурални начини да се сдобием с млада и стегната кожа, която е подхранена и хидратирана в дълбочина. Красивата кожа е здравата кожа, затова отговорът е мезотерапия, предлагана във Варна – тя предоставя на кожата ни всички необходими хранителни вещества, микроелементи, витамини, минерали и хиалуронова киселина, които са ни нужни.

Приложение на мезотерапията, предлагана във Варна, при суха или повяхнала кожа

Мезотерапия Варна 3

Мезотерапия Варна – за подхранена и хидратирана кожа

Мезотерапията във Варна може да се прилага във всички възрасти – не е задължително да имаме бръчки, за да можем да се подложим на мезотерапия във Варна. С мезотерапия във Варна се третира и сухата и повяхнала кожа, която може да принадлежи и на млад човек. Факторите, които могат да доведат до нездрава кожа, са много – стрес, пушене, недоспиване и т. н. Мезотерапията, предлагана във Варна, е идеалното средство за справяне с този проблем. Това е така, защото по време на първоначалната консултация със специалистите, които правят мезотерапия във Варна, се изготвя индивидуален план за лечение на пациента. Според индивидуалните специфики, нужди и очаквания на всеки пациент се съставя план: колко процедури по мезотерапия във Варна ще са му необходими, какви активни съставки трябва да се приложат, какво трябва да е поведението на пациента след мезотерапията, проведена във Варна. След пакета процедури по мезотерапия във Варна, които е назначил компетентният специалист, кожата на пациента е ревитализирана, кръвообращението е подобрено, кожата е подхранена и хидратирана в дълбочина и нейната жизненост, сияйност и здраве личат отдалеч.

Мерки за безопасност след проведена мезотерапия във Варна

Мезотерапия Варна 4

Мезотерапия Варна – активни съставки за здрава кожа

Като всяка разкрасяваща процедура, и при мезотерапията, предлагана във Варна, има някои условия, които трябва да се спазят, за да бъде ефектът максимално добър и да се постигне безопасно. Мерките за безопасност и добър резултат след мезотерапия във Варна ще ни бъдат разяснени от медицинското лице, което ще извършва процедурите по мезотерапия във Варна върху нашето лице или тяло. Те включват избягването на активен спорт до 48 часа след процедурата. За същия срок има забрана и за посещение на сауни и басейни, както и за къпане с измивни продукти – необходимо е да се къпем само с вода в следващите 48 часа след процедурата по мезотерапия във Варна, за да не отмием активните съставки, които все още не са се резорбирали. Това означава и да избягваме къпането въобще непосредствено след процедурата. За максимална безопасност лекарите съветват да не се нанася грим поне едно денонощие след проведена процедура по мезотерапия във Варна. Забраната за солариум след процедура важи поне 48 часа. Няколко часа след проведена процедура не трябва да се пуши – става дума за около 4 часа. Това правило се отнася не толкова до безопасността, колкото до ефективността на процедурата – пушенето веднага след проведената терапия ще намали ефективността ѝ и резултатите от нея няма да са така впечатляващи, както биха били, ако се въздържаме поне четири часа от цигара. С цел безопасност не трябва да се посещават изобщо запрашени среди след проведена процедура по мезотерапия във Варна. Отново за да се избегнат инфекции и какъвто и да е риск от странични реакции, не трябва да се нанасят върху третираната кожа кремове и други козметични продукти, които не са одобрени от специалиста, извършващ процедурите по мезотерапия във Варна. Нанасянето на непроверени продукти може да доведе до странични реакции или да намали ефективността на терапията.

 

 

Какво представлява мезотерапията, предлагана във Варна?

Как работи мезотерапията, предлагана във Варна?

Предимства на мезотерапията във Варна при третиране на бръчки

Приложение на мезотерапията, предлагана във Варна, при суха или повяхнала кожа

Мерки за безопасност след проведена мезотерапия във Варна