fbpx Skip to main content

Филъри

Нашите услуги

Мед Спа

Хиалуронови филъри

Телата ни естествено произвеждат хиалуронова киселина, която играе основна роля в задържането на влага в кожата. С напредването на възрастта производството на хиалуронова киселина се забавя драстично, вследствие на което кожата губи обем и плътност. Този процес, в комбинация с изчерпавне на мастните депа на лицето и загубата на костен обем водят до изморен и старчески вид на лицето. Филърите могат да “попълнят” тези загуби, връщайки свежия, младежки облик. Те са незаменим продукт за корекция на анатомични несъвършенства и кожни дефекти.

Мед Спа Dental Club Караджови - Хиалуронови филъри
Dental Club Караджови

Приложение:

 • корекция на устни (контур,обем,асиметрия)
 • назолабиални бръчки
 • „марионетни бръчки”
 • оформяне на скули
 • неоперативна корекция на нос
 • корекция на формата и размера на брадичката
 • корекция на овала на лицето
 • контуриране на линията на долна челюст
 • попълване на хлътване в областта на слепоочието
 • корекция на тъмни кръгове под очите
 • попълване на различни белези
 • изглаждане на бръчки
Хиалурон

Какво може да очаквате след процедурата?

Ефектът е видим веднага, като в зависимост от конкретната процедура и индивидуалните особености, трайността е от 6 месеца до 2 години. Хиалуроновата киселина се резорбира от организма с времето, а странични реакции към продукта са изключително редки. След поставянето може да има леко подуване и зачервяване/посиняване в зоните на приложение, което отминава до няколко дни. Обикновено след 1-2 седмици се извършва контролен преглед и евентуален ретуш. Голямо предимство на хиалруновите филъри е възможността за тяхното бързо разграждане с хиалуронидаза, когато това е желано. Хиалуроновите филъри могат да се комбинират с ботокс и мезотерапия.

Свържете се с нас

Какво представляват филърите, поставяни във Варна?

Популярен безоперативен и безопасен метод за подобряване на външния вид са хиалуроновите филъри във Варна на достъпни цени. Основната задача на филърите, поставяни във Варна, е да попълнят загубите на хиалуронова киселина, която се синтезира естествено в организма ни. Това, че телата ни я произвеждат по естествен път, прави този вид филъри, предлагани във Варна, безопасен метод да се сдобием с по-красива и сияйна кожа или с по-плътни и сочни устни.

Естественият синтез на хиалуронова киселина в организма с възрастта се забавя, а поставянето на хиалуронови филъри във Варна се доближава максимално до естествения процес по снабдяване на тялото с тази киселина, като попълва липсващите запаси. Така по максимално натурален начин чрез популярните филъри във Варна се постига по-младежки вид на кожата и по-свежо излъчване.

Едно от най-големите предимства на хиалуроновите филъри, поставяни във Варна, е това, че те се резорбират с времето – отнема им между 6 и 24 месеца. Това означава, че процедурата по поставяне на филъри във Варна, цените на които отговарят на качеството им, е безвредна и обратима.

Вижте повече:

Приложение на хиалуроновите филъри, предлагани във Варна

Филърите, поставяни във Варна от специалисти в тази област, имат множество приложения и това е голямо тяхно предимство. Според мненията относно многофункционалните филъри във Варна те могат да ни придадат цялостен младежки облик, като се поставят в различни зони на лицето ни, или пък да коригират несъвършенства.

Приложение на хиалуроновите филъри във Варна върху устни

Филъри Варна 1

Филъри Варна – многофункционално приложение за младежки вид

С подходящите филъри, предлагани във Варна, може да се направи корекция на устни. Тази процедура може да включва корекция чрез филъри на контура на устните ни, който анатомично не е достатъчно ясно изразен или пък с годините се е нарушил. Хиалуронови филъри се поставят във Варна и с цел увеличаване на обема на устните. Причината може да бъде различна – ако сме неудовлетворени от анатомично заложения обем на устните си или пък ако с възрастта те са изтънели, можем да се възползваме от тези филъри. Според мненията във Варна филърите успешно коригират и асиметрия на устните.

 

Приложение на хиалуроновите филъри във Варна за запълване на назолабиални бръчки

Филъри Варна 2 Филъри Варна – ефективно коригиране на бръчкиТози вид филъри, предлагани във Варна, се използват и за подмладяване чрез коригиране на бръчки. Едни от най-често срещаните бръчки, които се коригират успешно с поставяне на хиалуронови филъри във Варна, са назолабиалните. Те се образуват между носа и ъгълчетата на устните. В зависимост от гена и индивидуалните специфики на всеки човек тези бръчки са с различна дълбочина, но появата им с годините е неизбежна.

Друг много често срещан проблем, коригиран с филъри във Варна, са така наречените радиерни, или пушачески бръчки. Те представляват вертикални линии между носа и горната устна и много често са повод за притеснение и намалено самочувствие у хората, при които се появяват. Добрата новина е, че те са поправими – чрез деликатна процедура по поставяне на филъри във Варна от добър специалист.

„Марионетните“ бръчки също са вид назолабиални бръчки и представляват голям проблем за някои хора. Това са особен вид бръчки, които се спускат от ъгълчетата на устните перпендикулярно надолу към брадичката. Добрата новина е, че те не се появяват при всички – появата им зависи от структурата на лицето, гена на човека и начина му на живот, но „късметлиите“, които се сдобиват с тях в напреднала възраст, се притесняват от тях и търсят решение на проблема. Решението се крие в хиалуроновите филъри, поставяни във Варна, които ще имат най-добър ефект в комбинация с подобряване на начина на живот към по-здравословен. Поставени от добър специалист, тези филъри, предлагани във Варна, са способни да заличат и така наречените марионетни бръчки.

 

Приложение на хиалуроновите филъри, предлагани във Варна, за оформяне на брадичка

Брадичката се оказва подценяван елемент от лицето ни, а в действителност има много важна роля за цялостната ни визия, тъй като е част от контура и съответно от индивидуалните ни лицеви черти. Често срещан проблем е плоската брадичка, която нарушава V-образната форма на лицето. Този проблем може да е заложен анатомично, но може и да се появи с възрастта поради отпускането на мускулите на лицето. Чрез хиалуроновите филъри, предлагани във Варна, може да се коригират формата и обемът на брадичката, при това безоперативно – с филъри, ако корекцията не е голяма. Стабилната форма на брадичката, постигната с филъри във Варна, подобрява и визията на шията и на цялостния контур на лицето, като ни придава по-младежки вид.

Приложение на хиалуроновите филъри, поставяни във Варна, за коригиране на цялостния контур на лицето

Филъри Варна 3

Филъри Варна – за повдигнат и стегнат вид на лицето

Хиалуроновите филъри, поставяни във Варна от опитни специалисти, могат да коригират цялостния овал и контур на лицето ни, като така подобряват и общото ни излъчване. С възрастта костите на лицето изтъняват, мазнините намаляват, мускулите се отпускат и всичко това води не само до появата на бръчки, но и до цялостното отпускане на лицето. Поставянето на филъри във Варна от специалист с цел цялостно контуриране на лицето включва поставянето им в брадичката и в скулите, за да се постигне повдигнат и стегнат вид на лицето. Контурирането на цялата долна челюст също е част от оформянето на лицето с помощта на филъри, поставяни във Варна.

Приложение на хиалуроновите филъри във Варна за корекция на нос

Ринопластиката е популярен метод за значително подобряване на външния вид, но той е оперативен. Възможна е и безоперативна корекция на носа и това е коригирането му с филъри във Варна. Чрез хиалуроновите филъри, предлагани във Варна, може да се подобри формата на носа – например да се изправи визуално гърбица или да се повдигне върхът. Така чрез деликатна намеса с хиалуроновите филъри, поставяни във Варна, може да се промени цялостната ни визия.

Приложение на хиалуроновите филъри във Варна за корекция на околоочен контур

Филъри Варна 4

Филъри Варна – за изглаждане на бръчките върху очите

Околоочният контур често притеснява хората и от двата пола, тъй като още в не много напреднала възраст започват да се образуват бръчки около очите, както и тъмни кръгове под тях. Чрез филъри, предлагани във Варна, могат да се изгладят бръчките около очите, да се коригират торбичките и дори тъмните кръгове. Така чрез филъри, поставяни във Варна от компетентни специалисти, се коригира умореният вид и придобиваме онази свежа и младежка визия, за която всички мечтаем.

 

Какво представляват филърите, поставяни във Варна?

Приложение на хиалуроновите филъри, предлагани във Варна

Приложение на хиалуроновите филъри във Варна върху устни

Приложение на хиалуроновите филъри във Варна за запълване на назолабиални бръчки

Приложение на хиалуроновите филъри, предлагани във Варна, за оформяне на брадичка

Приложение на хиалуроновите филъри, поставяни във Варна, за коригиране на цялостния контур на лицето

Приложение на хиалуроновите филъри във Варна за корекция на нос

Приложение на хиалуроновите филъри във Варна за корекция на околоочен контур