fbpx Skip to main content

Естетична стоматология

Нашите услуги

Козметична стоматология

Козметичната стоматология може да подобри цялостната естетика и хармония на лицето. Вашата увереност и искрена усмивка са безценни, а за нас няма по-голям подарък от широко усмихнат пациент! Затова в Дентален Клуб Караджови използваме най-модерните налични материали и техники.

Съчетани с дигитален дизайн на усмивката, възстановяваме формата, цвета и функцията на вашите зъби.

Естетична Стоматология

Порцеланови фасети

Порцелановите зъбни фасети се използват за подобряване вида на зъбите при отчупвания, петна, разстояния между зъбите и други несъвършенства.

Фасетите представляват керамични частични коронки, които обхващат предната повърхност на зъбите. Те могат да се поставят на различен брой зъби, в зависимост от клиничния случай, съобразявайки се с желанията на пациента. Най-често се поставят на първите шест фронтални зъба. Керамиката е материал с чудесни оптични качества, а структурата й е устойчива на петна от вино, кафе и т.н.

Научи Повече
Избелване на зъби след процедурата Избелване на зъби преди процедурата

Избелване с лазер

Тъмните или силно оцветени зъби, както и петната по тях, са козметичен проблем, а едно от първите неща, които забелязваме в нашите събеседници, е тяхната усмивка. Това е и причината избелването на зъбите да е толкова желана процедура. Често срещано и погрешно твърдение е, че избелването вреди на емайла. Когато се извършва под контрола на зъболекар и се прави с доказани, качествени избелващи агенти, тя е безопасна процедура и може да донесе голямо удовлетворение на пациента.

Запиши си час
Естетична Стоматология

АЛАЙНЕРИ

Какво представляват прозрачните алайнери?

Прозрачните шини са съвременна алтернатива на неестетичните брекети – ново поколение незабележими, снемаеми алайнери, изработени от безопасен термопластичен материал, които носите върху зъбите си за много по-кратък период от време (стандартно 3-6 месеца). Изработват се индивидуално за всеки пациент.

БрекетиПрозрачни алайнери
ЗабележимостЛесно забележимиПочти невидими
СваляемостНе се свалятСвалят се- имате свободата да ги свалите когато се храните или миете зъбите си
Орална хигиенаТрудно се поддържа добро ниво на орална хигиенаЛесно се поддържа перфектна орална хигиена
ПродължителностПо-продължително лечение (варира в зависимост от индивидуалния случай)Носят се за по-кратък период (варира в зависимост от индивидуалния случай)
Естетична стоматология от Dental Club Караджови - алайнери

Композитно възстановяване (Бондинг) 

Денталният бондинг е метод, чрез който формата и цвета на вашите предни зъби могат да бъдат променени чрез фотополимерни (композитни) материали. Той е по-бюджетна, а понякога е и по-щадяща към твърдите зъбни тъкани алтернатива на керамичните фасети.

Бондингът позволява възстановяване на правилната форма, структура, цвят и блясък на зъба. Голямото наличие на цветове, от които можем да избираме, позволява да се доближим максимално до естественият цвят на Вашите зъби. Това надеждно лечение може да осигури отлични, дълготрайни резултати, които обикновено се постигат в едно посещение.

Свържете се с нас
Естетична стоматология от Dental Club Караджови - диастема преди затваряне Естетична стоматология от Dental Club Караджови - диастема след затваряне

Затваряне разстояние между зъби

Специалистите ни използват един от трите метода за затваряне на диастема:

  • Ортодонтско лечение- при здрави и добре изглеждащи зъби ортодонтското лечение е най-доброто решение, въпреки по-дълготрайният процес.
  • Директен бондинг с композит- предпочитан от пациентите метод поради моменталният резултат и възможността да заблестят с нова усмивка в същия ден.
  • Керамични фасети- високо естетичен метод, при който изпиляването на зъбите е минимално.
Запиши си час