fbpx Skip to main content

Обща стоматология

Нашите услуги

винаги безплатен

Дентален преглед и консултация

Редовните профилактични прегледи са незаменима част от поддържането на здрави зъби и венци. Те ни позволяват да диагностицираме заболяванията в зародиш и да предотвратим бъдещото им развитие. Ранната диагностика води до по-безболезнено и успешно лечение. Добрата профилактика включва: редовно почистване на зъбен камък, поддържане на ежедневна устна хигиена, профилактични прегледи.

Обща Стоматология

Профилактични прегледи

Регулярните посещения при стоматолог (на всеки 6 месеца) ще Ви спестят много грижи, притеснения и разходи за продължителни и сложни лечения. Много пациенти се сещат за нас чак когато се появи болка или видим дефект. Обикновено лечението тогава е не само усложнено и по-продължително, но и по-скъпо.

Тъй като здравето на нашите пациенти е наш основен приоритет, ние държим всеки пациент да има достъп до добра профилактика. Затова всички профилактични прегледи в клиниката са безплатни!

По време на прегледа ще ви дадем съвети за поддържане на добра орална хигиена, информация за влиянието на вредните навици и някои лесни трикове, които да опростят поддръжката на вашата искряща усмивка. При необходимост, като част от профилактичния преглед, изготвяме план на лечение с различни опции, които да разгледаме заедно.

Професионалното наблюдение ни позволява да предприемем своевременни мерки срещу потенциални дентални заболявания, за да се радвате на естествени, здрави зъби дълги години. Не чакайте болката да се появи! Погрижете се за зъбите си навреме!

Търсите добър зъболекар във Варна? Не се колебайте да се свържете с нас.

Онлайн преглед

Усещате дискомфорт или имате притеснения за вашето дентално здраве, но отлагате прегледа? Искате консултация със стоматолог, но не ви се ходи до кабинета? В днешни дни, времето никога не стига, а грижата за себе си винаги остава последна в списъка. Ние искаме да Ви помогнем да намерите време за себе си! Затова нашите дентални специалисти разработиха методика за онлайн видео дентален преглед.

Ще ви прегледаме докато: сте в офиса, почивате след дълъг ден на дивана или чакате в безкрайното задръстване.

Онлайн Преглед

Полиране с air-flow

Предлагаме и полиране на вашите зъби с Аir-flow за още по-добри резултати. Възвърнете блестящата си усмивка за по-малко от 30 минути!

*Времетраенето на процедурата варира в зависимост от вашите индивидуални нужди*

Обща Стоматология

Лечение на кариеси

В съвременната стоматология фотополимерната пломба (обтурация) е най-популярният и достъпен метод за лечение на кариес, запазващ естествения цвят и релеф на зъбите и гарантиращ дълготрайност. Това прави обтурацията неразличима от естествените зъби. Използваме едни от най-новите и добри материали при всяко едно лечение. Те предлагат устойчиво и естетично решение за възстановяване на вашите зъби, осигурявайки максимално естествен вид.

Съвременната стоматология и материалите, които използваме, в повечето случаи дават възможност да приключим с лечението на зъбния кариес в едно посещение.

Сами се убедете в качеството!

* Възможно е целият процес да бъде заснет, като на всяка стъпка правим интраорални снимки за вас.*

Обща Стоматология

Кореново лечение

При наличие на нелекуван своевременно кариозен дефект настъпват възпалителни процеси в пулпата (кореновото съдържимо), наречени пулпит. В случай на възпаление има болки, дискомфорт и нарушение във функцията на зъба. Лечението на кореновите канали включва дезинфекция на кореновата система на зъба и отстраняване на инфектираните тъкани. Често тази манипулация е необходима за лечение на зъб, който има сериозна травма или кариес. След премахването на микроорганизмите и обработката на канала, той се запълва и запечатва с устойчив и биосъвместим материал.

Лечението се провежда под местна анестезия (упойка), осигуряваща пълно обезболяване.

В клиниката провеждаме и релечения на стари, неуспешни коренови лечения. Винаги първо обсъждаме с пациента индикациите и се преценяват шансовете за успех, преди да пристъпим към ревизия на старото кореново лечение, с цел запазване на зъба.

Запазете зъбите си здрави, за да се наслаждавате на безпроблемно хранене и блестяща усмивка!

Обща Стоматология

Дентални коронки и дентални мостове

Зъбните коронки могат да бъдат ефективно решение за възстановяване на формата и функцията на увредените зъби, същевременно подобрявайки външния им вид.

При нас може да се възползвате от най-съвременните материали за изработка на корони като: монолитен цирконий (циркониев диоксид), цирконий с висока траснлуцентност, цирконий с инкрустация от керамика, литиев дисиликат (IPS e.max). Предлагаме също металокерамични и изцяло метални корони.

Циркониеви Корони

Зъбните мостове могат да бъдат отличен вариант на лечение, ако ви липсва един или повече зъби. Обикновено съседните зъби се използват за опора на мостова конструкция. При невъзможност да се използват съседни зъби и/или желание за запазване на тяхната цялост, мостът може да се поддържа от зъбни импланти. Това ефективно лечение може да осигури красиви резултати, като същевременно помага и за подобряване на говора, дъвченето и редица други проблеми, свързани с липсващи зъби.

Мостове
Обща Стоматология

Подвижно протезиране

Подвижното протезиране представлява лесен, бърз и достъпен метод за възстановяване на липсващи зъби. Най-често срещаните видове протези включват: тотални протези – заместват всички зъби, частични протези – заместват някои, но не всички зъби.

При нас може да се възползвате и от протези фиксирани към импланти.