fbpx Skip to main content

КЕРАМИЧНИ МОСТОВЕ

Ако сте загубили зъб, но не може да Ви бъде поставен зъбен имплант, или може би здравословното ви състояние не позволява лечение с импланти, мостът може да е решението за вас!

Какво представляват зъбните мостове?

Мостът е фиксирана зъбна конструкция (неподвижна конструкция), използвана за възстановяване на един или повече липсващи зъби чрез окончателно свързване на изкуствените зъби към съседни зъби или зъбни импланти.

 

3 ПОСЕЩЕНИЯ

Какво да очаквате:

Първо посещение

При първото ви посещение в Дентален Клуб Караджови напълно ще бъдат обезболени лекуваните зъби с местна упойка. След това зъбите ще бъдат подготвени максимално консервативно, за да се създаде място за коронките, които ще носят моста.

След внимателна оценка на формата и контура на зъбите ще се вземе отпечатък на подготвените зъби.

Изработва се временен мост и се циментира. Целта на временния мост е да предпазва и да възстанови функцията и естетиката на зъбите, докато Вашият окончателен мост се изработва.

Второ посещение

Ще бъде изпробван скелета за вашия мост. Заедно ще изберем най-подходящия за вас цвят на кострукцията, за да може да създадем естетична конструкция, неразличима от естествени зъби!

Трето посещение

По време на третото ви посещение, временния мост ще бъде премахнат и окончателния мост ще бъде пробван и прегледан за точно прилягане към подготвените зъби. След това мостът се циментира, а Вие ще получите всички необходими инструкции, за да се грижите правилно за новият си мост!