fbpx Skip to main content
Dental Club Караджови

Нашата История

Ние сме частна семейна клиника, предлагаща разнообразни стоматологични услуги, с активна дентална практика вече повече от 25 години. Благодарение на нашия опит, предаван от поколение на поколение и фокусът ни върху непрестанни иновации и развитие, ние работим с усмивка за вашите усмивки!

Основахме Дентален Клуб Караджови със смелата идея да предоставяме здравни услуги от най-високо качество и  да работим с грижа и внимание към изграждането на доверие у всеки пациент. За нас връзката с пациентите е в сърцето на всичко, което правим.

All-on-4 Възстановяване на цяла челюст с 4 импланта
Dental Club Караджови

Нашите ценности са:

  • Личен подход и доверие към всеки пациент
  • Предоставяне на подробна информация
  • Право на избор и контрол по време на лечението
  • Удобството на пациента е наша отговорност и задължение
  • Работим с най-добрите материали и инструменти
  • Резултати, гарантиращи здравина и естетика на усмивката
  • Фокусираме се върху иновативни решения
Свържете се с нас
DENTAL CLUB КАРАДЖОВИ

Превенция и профилактика

Ние вярваме, че правилната превенция и профилактика са по-добри от всяко лечение, а посещението при зъболекар трябва да е релаксиращо, приятно и безболезнено преживяване. Имате въпрос как да се отървете завинаги от натрупаните плака и зъбен камък? Не знаете коя е правилната паста за зъби за цялото семейство? Венците ви кървят при миене? Търсите безопасен начин за избелване на зъби? Търсите добър зъболекар във Варна?

В Денталния Клуб ще получите отговор на тези въпроси и на всички други, които имате. При лечението на всеки пациент ние следваме следните стъпки:

1

Опознавателен разговор и стоматологична история
2

Дентален преглед
3

Изготвяне на лечебен план с различни опции за разрешаване на казуса
4

Представяне на опциите за лечение
Dental Club Караджови - стоматологична клиника

Благодарение на тези стъпки ние ви гарантираме пълна информираност и контрол върху процедурите и лечението ви. Запишете своя час за безплатен профилактичен преглед сега.

Запишете си часНашият Екип