fbpx Skip to main content

Естетична стоматология

Нашите услуги

Козметична стоматология

Козметичната стоматология може да подобри цялостната естетика и хармония на лицето. Вашата увереност и искрена усмивка са безценни, а за нас няма по-голям подарък от широко усмихнат пациент! Затова в Дентален Клуб Караджови използваме най-модерните налични материали и техники.

Съчетани с дигитален дизайн на усмивката, възстановяваме формата, цвета и функцията на вашите зъби.

Естетична Стоматология

Порцеланови фасети

Порцелановите зъбни фасети се използват за подобряване вида на зъбите при отчупвания, петна, разстояния между зъбите и други несъвършенства.

Фасетите представляват керамични частични коронки, които обхващат предната повърхност на зъбите. Те могат да се поставят на различен брой зъби, в зависимост от клиничния случай, съобразявайки се с желанията на пациента. Най-често се поставят на първите шест фронтални зъба. Керамиката е материал с чудесни оптични качества, а структурата й е устойчива на петна от вино, кафе и т.н.

Научи Повече
Избелване на зъби след процедурата Избелване на зъби преди процедурата

Избелване с лазер

Тъмните или силно оцветени зъби, както и петната по тях, са козметичен проблем, а едно от първите неща, които забелязваме в нашите събеседници, е тяхната усмивка. Това е и причината избелването на зъбите да е толкова желана процедура. Често срещано и погрешно твърдение е, че избелването вреди на емайла. Когато се извършва под контрола на зъболекар и се прави с доказани, качествени избелващи агенти, тя е безопасна процедура и може да донесе голямо удовлетворение на пациента.

Запиши си час
Естетична Стоматология

АЛАЙНЕРИ

Какво представляват прозрачните алайнери?

Прозрачните шини са съвременна алтернатива на неестетичните брекети – ново поколение незабележими, снемаеми алайнери, изработени от безопасен термопластичен материал, които носите върху зъбите си за много по-кратък период от време (стандартно 3-6 месеца). Изработват се индивидуално за всеки пациент.

БрекетиПрозрачни алайнери
ЗабележимостЛесно забележимиПочти невидими
СваляемостНе се свалятСвалят се- имате свободата да ги свалите когато се храните или миете зъбите си
Орална хигиенаТрудно се поддържа добро ниво на орална хигиенаЛесно се поддържа перфектна орална хигиена
ПродължителностПо-продължително лечение (варира в зависимост от индивидуалния случай)Носят се за по-кратък период (варира в зависимост от индивидуалния случай)
Естетична стоматология от Dental Club Караджови - алайнери
Естетична стоматология от Dental Club Караджови - диастема преди затваряне Естетична стоматология от Dental Club Караджови - диастема след затваряне

Затваряне разстояние между зъби

Специалистите ни използват един от трите метода за затваряне на диастема:

  • Ортодонтско лечение- при здрави и добре изглеждащи зъби ортодонтското лечение е най-доброто решение, въпреки по-дълготрайният процес.
  • Директен бондинг с композит- предпочитан от пациентите метод поради моменталният резултат и възможността да заблестят с нова усмивка в същия ден.
  • Керамични фасети- високо естетичен метод, при който изпиляването на зъбите е минимално.
Запиши си час